donderdag 3 september 2015

SEO Amsterdam

Een goede lokale positie in de zoekresultaten in Amsterdam kan veel voor uw bedrijf betekenen. Wanneer mensen naar een bepaalde dienst in Amsterdam zoeken, dan wordt daar Google voor gebruikt.

Het is dan ook belangrijk om bovenaan de zoekresultaten te scoren wanneer deze mensen naar u zoeken. Dit kan u zeer gerichte leads opleveren welke u contacteren, niet andersom! Met zoekmachine optimalisatie in regio Amsterdam kan hierin worden voorzien. Uw bedrijfswebsite zal dan in het organische gedeelte van Google komen te scoren (niet de advertenties).

Bekijk ook deze video eens waarin door een Google werknemer uitleg geven wordt over hoe een bedrijf een website kan optimaliseren:


Met goede optimalisatie kunnen uw lokale klanten met u in contact komen. En u kunt zich wellicht wel voorstellen dat dit zeer gerichte bezoekers zijn welke interesse hebben in uw diensten. Ze zoeken namelijk naar de dienst + Amsterdam, daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan SEO Amsterdam, in het geval van een zoekmachine optimalisatie bureau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten